AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:09:26
Random News
Rupanya inilah penyebab terbesar dari terjadinya bencana kabut asap di Kepulauan Riau, yaitu terdapa ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/392
Comments: 0/0
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52796
Bookmark and Share