AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Fri, 18 October 2019 - 18:27:35
Random News
Setiap penyakit pasti ada obatnya, cuma caranya terkadang tidak tahu. Seperti sakit kepala, yang ser ... Read More »
Published Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 5/21] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/43] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/44] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Published Mon, 07 Oct 2019 - 15:05:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 7/105] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

Saknyatane wus patut, keporo uwis katut
Tansah cinaket, bagyo mulyo

Adoh ing suker sakit, cinaket pawong mitro
... Read More »
Published Wed, 25 Sep 2019 - 07:55:53 In Category Misteri By AnekaNews.net
[View: 5/175] [Comment: 0/0]
Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa?

Terkadang tanpa sengaja, tiba-tiba hidung kita mencium aroma bau-bau aneh di suatu tempat, terutama pada malam hari. Tentu kita bertanya dalam hati, bau apa ini, dari mana asalnya?

Dalam dunia mist ... Read More »
Page 1 of 205 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share