AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 17 July 2019 - 13:55:15
Random News
MEMANIKMU Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu Pindho retno kang katon malelo Pawelingku mu ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/193] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/199] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Published Sun, 30 Jun 2019 - 23:41:57 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 0/217] [Comment: 0/0]
SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar

Keywords Research Dan Suggestion Tools merupakan alat SEO gratis dan berbayar, yang akan membantu kita dalam menemukan kata kunci mana yang ditargetkan dan yang kompetitif.

Berikut adalah alat-ala ... Read More »
Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/141] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Published Fri, 28 Jun 2019 - 22:16:04 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 0/212] [Comment: 0/0]
SEO - 10 Web Analytics Tools Gratis Dan Berbayar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - SEO - 10 Web Analytics Tools Gratis Dan Berbayar

Dengan memakai alat analisa website (Web Analytics Tools) gratis dan berbayar ini, memungkinkan kita bisa melacak, kata kunci apa yang mengirimkan lalu lintas, kata kunci apa yang menguntungkan dan ka ... Read More »
Page 2 of 204 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share