AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hampir semua orang pernah mengalami penyakit gatal pad kulit, entah karena virus, kuman, bakteri, ja ... Read More »

All Category - Page #4

Published Sat, 06 Jun 2020 - 20:34:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/209] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BANYU MOTO (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Tembang iki, tak gawe
Mung kanggo kowe
... Read More »
Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/158] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Published Thu, 04 Jun 2020 - 09:33:48 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/146] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAMBANG SULING


Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
... Read More »
Published Fri, 29 May 2020 - 13:36:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/179] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/243] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Page 4 of 241 Totals
««First «Prev 2 3 [ 4 ] 5 6 Next» Last»»
Bookmark and Share