AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sat, 24 August 2019 - 03:05:47
Random News
Kampung Bena, yang terletak sekitar 22 kilometer sebelah selatan Kota Bajawa, Ibukota Kabupaten Ngad ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/203] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/214] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/216] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/223] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Published Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/257] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Page 4 of 204 Totals
««First «Prev 2 3 [ 4 ] 5 6 Next» Last»»
Bookmark and Share