AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sakit pinggang banyak penyebabnya, mulai dari yang ringan sampai pada penyebab yang berat atau seriu ... Read More »

Search Results For Aku

Published Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/37] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atik ... Read More »
Published Sun, 26 Jan 2020 - 13:47:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/63] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO By Didi Kempot


Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, ... Read More »
Published Sun, 26 Jan 2020 - 13:32:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/54] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

AMBYAR By Didi Kempot


Wis kebacut ambyar, remuk sing ning ati
Opo ngene iki sin ... Read More »
Published Sun, 26 Jan 2020 - 12:55:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/35] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SIKUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIKUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SIKUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisikan ... Read More »
Published Sun, 26 Jan 2020 - 10:46:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/68] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Page 1 of 146 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share