AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Gerhana Matahari Total (Total Solar Eclipse) akan terjadi di Indonesia pada tanggal 9 Maret 2016, se ... Read More »

Search Results For Dr

Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 224/301] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wed ... Read More »
Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 243/369] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/830] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/524] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 360/2982] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Page 1 of 54 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share