AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SUKET TEKI By Didi Kempot Aku tak sing ngalah Trimo mundur, timbang loro ati T ... Read More »

Search Results For Dr

Published Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/90] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Published Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/100] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Published Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/84] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/119] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Published Tue, 11 Feb 2020 - 15:47:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/311] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wr ... Read More »
Page 1 of 58 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share