AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ABOTE TRESNO Njajah deso milangkori Tepung gelang anggonku nggoleki Munggah g ... Read More »

Search Results For ESEMMU

Published Thu, 11 Jun 2020 - 07:44:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/95] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAYANG KOWE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SAYANG KOWE By Safira Inema


Udan rintik-rintik, langite mendung
Pelangi pelukis ... Read More »
Published Fri, 08 May 2020 - 17:00:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/69] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
A ... Read More »
Published Fri, 06 Mar 2020 - 07:47:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/235] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Published Fri, 31 Jan 2020 - 18:38:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/102] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MAWAR BIRU


Tumetesing waspaku
Ora tego, rasaning atiku
Ninggalake
Sliramu pri ... Read More »
Published Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/119] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share