AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 18 September 2019 - 16:36:32
Random News
Bismillah.... Masih ingatkah permohonan yang pernah kita pinta padaNya.. Dalam sujud yang tak istime ... Read More »

Search Results For Esi

Published Fri, 28 Jun 2019 - 22:16:04 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 0/313] [Comment: 0/0]
SEO - 10 Web Analytics Tools Gratis Dan Berbayar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - SEO - 10 Web Analytics Tools Gratis Dan Berbayar

Dengan memakai alat analisa website (Web Analytics Tools) gratis dan berbayar ini, memungkinkan kita bisa melacak, kata kunci apa yang mengirimkan lalu lintas, kata kunci apa yang menguntungkan dan ka ... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/438] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/290] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Published Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/358] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/230] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Page 1 of 91 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share