AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 18 September 2019 - 16:38:19
Random News
Anak yang terkena cacingan, tanda-tanda biasanya adalah nafsu makan berkurang, perut terlihat bumcit ... Read More »

Search Results For Ingin

Published Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/348] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/318] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/230] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Published Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/323] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Published Thu, 14 Sep 2017 - 11:35:44 In Category Kesehatan By AnekaNews.net
[View: 2/5568] [Comment: 0/0]
Ini Dia Cara Alami Mengatasi Penyakit Diabetes Dengan Minyak Zaitun - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Ini Dia Cara Alami Mengatasi Penyakit Diabetes Dengan Minyak Zaitun

Ini adalah sebuah kisah nyataku. Dulu, Aku terkena penyakit diabetes, gula darah yang aku derita mencapai 500 mg. Lalu setelah 1 bulan lakukan diet ketat dan olah raga, gula darahku turun jada 300 mg ... Read More »
Page 1 of 84 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share