AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 16 October 2019 - 03:50:03
Random News
Makanan pedas merupakan makanan yang unik. Menusuk lidah dengan sensasi panasnya, namun rasanya teta ... Read More »

Search Results For Kuning

Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/36] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/395] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/695] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/2058] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 19/933] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Page 1 of 11 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share