AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PUYENG Puyeng rasane pikirku Nalikane sepisan ketemu Rino wengi ra biso turu ... Read More »

Search Results For Nasib

Published Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/642] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
S ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/424] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 09:14:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/365] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/356] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing ta ... Read More »
Published Tue, 28 Jan 2020 - 10:11:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/351] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo b ... Read More »
Page 1 of 6 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share