AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kafein kopi memang dapat menyegarkan tubuh yang mengantuk. Namun, sebenarnya ada cara yang lebih efi ... Read More »

Search Results For SAW

Published Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 12/12] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atik ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/110] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/119] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Published Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/90] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/114] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Page 1 of 23 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share