AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TRESNO BOJONE WONG Yen eling, naliko semono Kowe teko, arep ngomong opo Nang n ... Read More »

Search Results For TRESNO

Published Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 85/85] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke ... Read More »
Published Sat, 29 Aug 2020 - 07:12:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 590/904] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PIYE KABARMU SAYANG Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PIYE KABARMU SAYANG Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PIYE KABARMU SAYANG (Ditinggal Pas Sayang Sayange)
By: Vita Alvia


Loro rasane a ... Read More »
Published Wed, 26 Aug 2020 - 08:33:25 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 368/614] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full)
By: Happy Asmara

Intro:
Gede, tresnoku
Tulus kan ... Read More »
Published Sat, 15 Aug 2020 - 07:58:21 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 394/717] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PROLIMAN JOYO
By: Soepardi


Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang
Ngelin ... Read More »
Published Sun, 09 Aug 2020 - 14:37:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 313/591] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JAJAL KOWE DADI AKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAJAL KOWE DADI AKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

JAJAL KOWE DADI AKU (Full)


Intro:
Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
... Read More »
Page 1 of 19 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share