AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RONDO NDESO Yen mbombrong katon mencorong Yen mbesengut soyo tambah pathut Ru ... Read More »

Search Results For ada manfaat - Page #2

Published Fri, 20 Mar 2020 - 10:32:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/278] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TULUNG - Arda By Didi Kempot


Mbulan-mbulan gede, sing ono langit biru
Tulung, p ... Read More »
Published Wed, 11 Mar 2020 - 13:31:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/150] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMPENKU


Ndek mau bengi
Wancine jam siji
Kedadak tangi
Krungu uwong nothok kor ... Read More »
Published Sun, 08 Mar 2020 - 10:54:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/388] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Published Fri, 06 Mar 2020 - 07:47:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/172] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Published Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/335] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
S ... Read More »
Page 2 of 155 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share