AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KEDANAN SINDEN Sopo sing ora kedanan mripate Blalak blalak ngawe awe Kegugah ... Read More »

Search Results For at - Page #3

Published Fri, 07 Feb 2020 - 08:13:40 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 11/198] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awa ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/133] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/132] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Published Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 13/258] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CAPING GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Ndhek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
... Read More »
Published Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/90] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger g ... Read More »
Page 3 of 225 Totals
«Prev 1 2 [ 3 ] 4 5 Next» Last»»
Bookmark and Share