AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: STASIUN TUGU Ing wengi iku Nalikane aku pisan ketemu Tak untapake sliramu pami ... Read More »

Search Results For bagus

Published Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/365] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak ... Read More »
Published Sun, 22 Mar 2020 - 12:02:08 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/358] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Published Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/301] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, ... Read More »
Published Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/385] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang semb ... Read More »
Published Sun, 08 Mar 2020 - 10:54:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/830] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Page 1 of 22 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share