AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KANGEN ESEMU Lk: Nalikane kowe ninggalke aku Mbrebes mili rasane ono batinku ... Read More »

Search Results For bon

Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/162] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/365] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Wed, 01 Apr 2020 - 07:34:53 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/440] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELO LEDUNG


Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, ojo pijer nangis
Anakku, si ... Read More »
Published Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/355] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Published Sat, 07 Mar 2020 - 07:27:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/704] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGATAK (Duet)


Pr:
Bapakne, wanci esuk
Penak tenan, kowe tenguk-tenguk
Ngeli ... Read More »
Page 1 of 19 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share