AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PACOBANING URIP Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak ... Read More »

Search Results For cap

Published Wed, 04 Mar 2020 - 07:49:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/218] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Published Wed, 26 Feb 2020 - 07:13:39 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/179] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, t ... Read More »
Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/397] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Published Wed, 12 Feb 2020 - 14:55:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/469] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing ... Read More »
Published Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/537] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur ... Read More »
Page 1 of 41 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share