AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Sebelumnya kami minta maaf, soalnya lama kami tidak update info dan berita di AnekaNews. Dikarenakan ... Read More »

Search Results For fa Page #2

Published Mon, 07 Oct 2019 - 15:05:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 66/411] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

Saknyatane wus patut, keporo uwis katut
Tansah cinaket, bagyo mulyo

Adoh ing suker sakit, cinaket pawong mitro
... Read More »
Published Wed, 25 Sep 2019 - 07:55:53 In Category Misteri By AnekaNews.net
[View: 11/226] [Comment: 0/2]
Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa?

Terkadang tanpa sengaja, tiba-tiba hidung kita mencium aroma bau-bau aneh di suatu tempat, terutama pada malam hari. Tentu kita bertanya dalam hati, bau apa ini, dari mana asalnya?

Dalam dunia mist ... Read More »
Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/721] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 15/726] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/486] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Page 2 of 180 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share