AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 18 November 2019 - 08:39:23
Random News
Ternyata bukan hanya anjing, kucing juga bisa kena rabies, kalo kamu pencinta kucing pasti ingin tau ... Read More »

Search Results For gel

Published Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 6/116] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/700] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 12/508] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 4/455] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Published Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 6/525] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Page 1 of 65 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share