AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: STASIUN TUGU Ing wengi iku Nalikane aku pisan ketemu Tak untapake sliramu pami ... Read More »

Search Results For get

Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/153] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/299] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Mon, 30 Mar 2020 - 16:18:48 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/356] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
... Read More »
Published Fri, 27 Mar 2020 - 12:01:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/402] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongs ... Read More »
Published Sat, 21 Mar 2020 - 06:44:37 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/381] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku ... Read More »
Page 1 of 54 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share