AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda dan siapa sangka, tanaman kecil yang sering diolah menjadi salah satu bahan dari pecel ... Read More »

Search Results For getun

Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 111/273] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 74/219] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Published Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 129/432] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Published Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 154/359] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Published Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 230/763] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share