AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BOCAH GUNUNG Nadyan aku bocah nggunung Doh banget dunungku Ora susah ndadak ng ... Read More »

Search Results For guy

Published Tue, 12 May 2020 - 09:51:34 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/102] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALIK KANAN WAE


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresn ... Read More »
Published Wed, 11 Mar 2020 - 13:31:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/256] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMPENKU


Ndek mau bengi
Wancine jam siji
Kedadak tangi
Krungu uwong nothok kor ... Read More »
Published Tue, 03 Mar 2020 - 08:05:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/353] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/496] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
... Read More »
Published Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/568] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Page 1 of 5 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share