AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Ada yang belum faham apa persamaan dan perbedaan Bluetooth dan WiFi? Jika belum (seperti saya :D ) ... Read More »

Search Results For is

Published Sun, 17 Nov 2019 - 11:09:38 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 30/30] [Comment: 0/0]
How To Install aaPanel on Linux CentOS 7 - AnekaNews.net
AnekaNews.net - How To Install aaPanel on Linux CentOS 7

Looking for free web control panel? You can try aaPanel. This control panel, very simple but powerful. You can manage the web server through web-base GUI(Graphical User Interface). The aaPanel is an o ... Read More »
Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 51/128] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wed ... Read More »
Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 58/184] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 16/104] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Published Mon, 07 Oct 2019 - 15:05:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 53/398] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

Saknyatane wus patut, keporo uwis katut
Tansah cinaket, bagyo mulyo

Adoh ing suker sakit, cinaket pawong mitro
... Read More »
Page 1 of 203 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share