AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 26 August 2019 - 07:43:22
Random News
Terkadang kita tidak menyadari bahwa pola hidup yang kita jalani sehari-hari ternyata merupakan peny ... Read More »

Search Results For kangen

Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/294] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/286] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/253] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/207] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/160] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share