AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PANANDANG Sopo sing gelem, nglakoni Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »

Search Results For kena

Published Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 648/648] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke ... Read More »
Published Thu, 13 Aug 2020 - 07:06:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 564/843] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Agus Kotak


Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakua ... Read More »
Published Wed, 13 May 2020 - 03:41:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 214/335] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe ... Read More »
Published Thu, 26 Mar 2020 - 13:56:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 243/377] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full)


Lk:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kali ... Read More »
Published Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 406/709] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Page 1 of 76 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share