AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: DALAN LIYANE By Hendra Kumbara Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo sing ora kr ... Read More »

Search Results For lathi

Published Tue, 23 Jun 2020 - 18:39:21 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/1] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LATHI Barat Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LATHI Barat Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LATHI By Weird Genius Feat Sara


I was born a fool
Broken all the rules
Seeing ... Read More »
Published Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/450] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis mad ... Read More »
Published Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/354] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Published Thu, 27 Feb 2020 - 05:51:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/595] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rin ... Read More »
Published Tue, 18 Feb 2020 - 12:36:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/411] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share