AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sering dapat SMS Mama minta pulsa atau SMS Menang undian berhadiah uang atau mobil? Berhati-hatilah, ... Read More »

Search Results For nat

Published Sat, 13 Jun 2020 - 08:23:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/76] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik lagu:

SAK ORA ORANE By Dory Harsa


Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nali ... Read More »
Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/104] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/62] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/99] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, ... Read More »
Published Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/70] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Page 1 of 43 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share