AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TITIP TRESNO Yen nyawang manis eseme Koyo biso ngluluhke atine Rino wengi ra ... Read More »

Search Results For ne

Published Wed, 29 Jan 2020 - 09:14:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 38/38] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 09:01:34 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 34/34] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lun ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 08:48:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 30/30] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 31/31] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing ta ... Read More »
Published Wed, 29 Jan 2020 - 08:34:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 42/42] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe n ... Read More »
Page 1 of 179 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share