AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RATAPAN SI BUTA (Duet) Lk: Peteng ndhedhet lelimengan Mbukak ati kang kebak p ... Read More »

Search Results For no r

Published Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 48/48] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Published Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/76] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Published Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/65] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Published Wed, 19 Feb 2020 - 06:44:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 8/111] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging nin ... Read More »
Published Mon, 17 Feb 2020 - 09:17:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/119] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Page 1 of 117 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share