AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Mungkin diantara kita masih ada yang sampai saat ini belum diakikah atau mengakikahkan dirinya,sehub ... Read More »

Search Results For non

Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 272/398] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 161/249] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 395/1417] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 97/1089] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Published Wed, 11 Apr 2018 - 00:44:53 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 112/7064] [Comment: 0/0]
How To Get Free Premium Proxy Server Update? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - How To Get Free Premium Proxy Server Update?

You know, Proxy Server is a server that acts as an intermediary for requests from clients seeking resources from other servers in momputer networks.

Do you want to get premium proxy servers for fr ... Read More »
Page 1 of 23 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share