AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Kali ini kita akan bahas manfaat dari sayur Bayam (Spinach), agar kita semua tahu apa sebenarnya man ... Read More »

Search Results For pa

Published Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/12] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih ta ... Read More »
Published Thu, 23 Jan 2020 - 08:19:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/34] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KLOSO OPO KASUR (Duet)


Pr:
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo-podo, biso ka ... Read More »
Published Wed, 22 Jan 2020 - 17:46:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/28] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak ... Read More »
Published Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/64] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/89] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Page 1 of 210 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share