AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Setelah kejadian serangan Bom di jalan MH Thamrin (Sarinah dan Starbucks) Jakarta Pusat, akhirnya Me ... Read More »

Search Results For pri

Published Sun, 17 Nov 2019 - 11:09:38 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 46/46] [Comment: 0/0]
How To Install aaPanel on Linux CentOS 7 - AnekaNews.net
AnekaNews.net - How To Install aaPanel on Linux CentOS 7

Looking for free web control panel? You can try aaPanel. This control panel, very simple but powerful. You can manage the web server through web-base GUI(Graphical User Interface). The aaPanel is an o ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 15/466] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 26/1048] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Fri, 21 Jun 2019 - 08:44:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 20/292] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/648] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Page 1 of 48 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share