AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Fri, 21 June 2019 - 03:12:50
Random News
Sebelumnya kita telah membahas tentang penyebab dan gejala penyakit kanker serviks atau kanker mulut ... Read More »

Search Results For r

Published Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/21] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/20] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/36] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/34] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Published Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/33] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Page 1 of 200 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share