AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sat, 19 October 2019 - 16:56:09
Random News
KENYO MANIS Lk: Sumuruping suryo wayah sore Mertandakne wengi wes ngawe-awe Rino wengi mas s ... Read More »

Search Results For rasa

Published Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 6/27] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/402] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/462] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Published Sun, 30 Jun 2019 - 23:41:57 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 3/356] [Comment: 0/0]
SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar

Keywords Research Dan Suggestion Tools merupakan alat SEO gratis dan berbayar, yang akan membantu kita dalam menemukan kata kunci mana yang ditargetkan dan yang kompetitif.

Berikut adalah alat-ala ... Read More »
Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/434] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Page 1 of 108 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share