AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sun, 17 November 2019 - 07:44:57
Random News
Para ibu tiap harinya mungkin selalu dihadapkan pada pertanyaan apa yang kira-kira menu sarapan yan ... Read More »

Search Results For sayang

Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 27/2649] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 5/405] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/614] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 8/391] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Published Mon, 05 Jun 2017 - 21:27:00 In Category Islam By AnekaNews.net
[View: 0/1756] [Comment: 0/0]
Buat Para Istri: Taat Pada Suami Adalah Syurga Bagimu - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Buat Para Istri: Taat Pada Suami Adalah Syurga Bagimu

Dalam Syariat Islam, telah diatur hak suami terhadap istri dengan menaatinya. Istri harus menaati suami dalam segala hal yang tidak berbau maksiat, berusaha memenuhi segala kebutuhannya sehingga membu ... Read More »
Page 1 of 26 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share