AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 19 June 2019 - 08:05:14
Random News
Lelaki atau Pria menjadi tua itu pasti, menjadi dewasa itu proses. Yup, maksud dari kalimat itu adal ... Read More »

Search Results For si

Published Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 7/29] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Published Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/28] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/35] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bant ... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/23] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Published Sun, 16 Jun 2019 - 21:47:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/66] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Page 1 of 198 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share