AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ROSO TRESNO Sopo kae rekmo ngembang bakung Sajak ngawe-awe Ireng manis Lamun ... Read More »

Search Results For suci

Published Fri, 29 May 2020 - 13:36:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/105] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Published Sun, 17 May 2020 - 20:10:39 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/196] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gam ... Read More »
Published Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/310] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-elin ... Read More »
Published Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/381] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/568] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Page 1 of 10 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share