AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jerawat memang penyakit kulit yang paling yang menyerang kulit wajah. Zona wajah yang di tumbuhi jer ... Read More »

Search Results For tinggal

Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/120] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Wed, 18 Mar 2020 - 09:22:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/322] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing en ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 17:05:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/392] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tre ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/496] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
... Read More »
Published Sun, 01 Mar 2020 - 07:04:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/339] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIPLEROKI (Duet)


Pr:
Mas, mas, mas ojo di dipleroki (Lk: Pleroki, pleroki)
... Read More »
Page 1 of 29 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share