AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KONCO TANI Ee, ibo senenge Konco tani, yen nyawang tandurane Nyambut gawe Awa ... Read More »

Search Results For tri

Published Thu, 18 Jun 2020 - 00:22:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/94] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu :

KUATNO AKU
By: Denny Caknan Feat Ilux ID


Kowe sing biyen tau ning atiku
Sing ... Read More »
Published Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/69] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenan ... Read More »
Published Sun, 17 May 2020 - 20:10:39 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/53] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gam ... Read More »
Published Tue, 03 Mar 2020 - 08:05:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/68] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Published Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/84] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Page 1 of 71 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share