AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sun, 22 September 2019 - 21:40:16
Random News
Jaman sekarang, banyak orang yang asal mula atau aslinya berambut ikal atau keriting pada di rebondi ... Read More »

Search Results For tub

Published Fri, 21 Jun 2019 - 08:44:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/172] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 10/569] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Published Sun, 16 Jun 2019 - 21:47:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 9/443] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Published Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 13/374] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Published Wed, 21 Nov 2018 - 20:30:21 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 2/10951] [Comment: 0/0]
How to Get Best Free Backlink For Your Website Traffic? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - How to Get Best Free Backlink For Your Website Traffic?

From some backlinks, you can get more traffics for your website. You may already have backlinks from some or all of these. Hopefully you have, in which case your task now is to review the page your li ... Read More »
Page 1 of 70 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share