AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PUYENG Puyeng rasane pikirku Nalikane sepisan ketemu Rino wengi ra biso turu ... Read More »

Search Results For uso

Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/329] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Published Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/458] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Published Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/470] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra je ... Read More »
Published Sat, 01 Feb 2020 - 06:26:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/635] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Bowo:
Ngmboro ing, awang-awang
Hangelangut bebasan, tanpo tepi
Narabas ... Read More »
Published Sat, 01 Feb 2020 - 06:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/577] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share