AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: NGIMPI Bowo: Ngmboro ing, awang-awang Hangelangut bebasan, tanpo tepi Narabas ... Read More »

Search Results For wengi

Published Sat, 15 Aug 2020 - 07:58:21 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/298] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PROLIMAN JOYO
By: Soepardi


Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang
Ngelin ... Read More »
Published Sat, 08 Aug 2020 - 07:30:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/389] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LELEWAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LELEWAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELEWAMU


Ing rino kelawan wengi, sliramu
Amung nglelewo atiku
Gandes sak solah ... Read More »
Published Sat, 06 Jun 2020 - 20:34:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/141] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BANYU MOTO (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Tembang iki, tak gawe
Mung kanggo kowe
... Read More »
Published Fri, 08 May 2020 - 17:00:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/136] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
A ... Read More »
Published Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/241] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Page 1 of 12 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share