AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: NYIDAM SARI Umpomo sliramu sekar melati Aku kumbang nyidam sari Umpomo sliramu ... Read More »

Search Results For wong

Published Wed, 19 Feb 2020 - 06:44:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 22/103] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging nin ... Read More »
Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 20/214] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Published Wed, 12 Feb 2020 - 14:55:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 19/247] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing ... Read More »
Published Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/163] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/146] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Page 1 of 16 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share