AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Tue, 26 Dec 2023 - 00:29:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 471/471
Comments: 0/0
Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

DUMES
By: Denny Caknan


Sepine ro aku
Senengmu karo liyane
Arep cemburu
Kok dudu sopo-sopone

Sing awale perhatian
Ning akhire sliramu sing malah ngilang

Ra pengen liyane
Pengenku siji mung kowe

Kenyataane
Dudu aku ning njero atimu

Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegow ... Read More »
Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 375/375] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1145/1145] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Sat, 09 Sep 2023 - 07:16:33 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 748/748] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMU
By: Gilga Sahid


Nemu kowe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ... Read More »
Published Thu, 07 Sep 2023 - 11:21:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 695/695] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMEN
By: Denny Caknan Ft Gilga Sahid


Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe l ... Read More »
Page 1 of 253 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share