AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buat para lelaki, Kalau belum siap nikah jangan pernah berikan harapan. Apalagi janji kesetiaan. ... Read More »
Published: Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 782/782
Comments: 0/0
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ngelarani
Tatu uwis mari, ora arep baleni
Nimas aku uwis ora sudi

Wis sabendinane, mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah, kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngo ... Read More »
Published Wed, 11 Jan 2023 - 05:25:26 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 397/397] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KLEBUS
By: Guyon Waton


Dalane rame, atiku sepi
Angen-angen tresno, dibales tre ... Read More »
Published Tue, 10 Jan 2023 - 20:10:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 369/369] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RUNGKAD
By: Happy Asmara


Rungkad, entek-entekan
Kelangan koe sing paling tak s ... Read More »
Published Tue, 10 Jan 2023 - 05:20:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 362/362] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KALIH WELASKU
By: Denny Caknan


Anane mung tresno, kalih welasku
Anane mung iki ... Read More »
Published Thu, 17 Nov 2022 - 05:12:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 837/837] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASUNYATAN
By: Gino Wibowo


Abot rasaku, abot atiku
Yen nyawang sliramu
Rino w ... Read More »
Page 1 of 252 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share