AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda sebagai lelaki selayaknya harus tahu, seperti apa ciri laki-laki atau pria yang Hebat. Hebat da ... Read More »
Published: Tue, 14 Jan 2020 - 19:10:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/1097
Comments: 0/0
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah gunung mudhun jurang
Bebasane mung kedarang darang

Rubedo ingkang nyrimpeti
Nggonku mlaku rino lawan wengi
Koyo ngene nelangsaku
Mbesuk kapan katekan sedyaku

Saiki krungu kabare
Yen jarene nggandheng priyo seje
Tiwas aku nganti anti
Tangeh lamun yen bakale bali

Jane aku isih tresno
Ning dheweke ngeboti wong liyo
Godhong koro mekar sore
Nganti loro nggonku mikir kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32199
Bookmark and Share