AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernahkah sobat ngerasain kondisi yang seperti ini? Mata sepet, ngantuk, pinginnya merem mulu, bangu ... Read More »
Published: Tue, 14 Jan 2020 - 19:10:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 803/1079
Comments: 0/32
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah gunung mudhun jurang
Bebasane mung kedarang darang

Rubedo ingkang nyrimpeti
Nggonku mlaku rino lawan wengi
Koyo ngene nelangsaku
Mbesuk kapan katekan sedyaku

Saiki krungu kabare
Yen jarene nggandheng priyo seje
Tiwas aku nganti anti
Tangeh lamun yen bakale bali

Jane aku isih tresno
Ning dheweke ngeboti wong liyo
Godhong koro mekar sore
Nganti loro nggonku mikir kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (32)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 05:05:15]
price of ventolin inhaler <a href=" http://ventolinfast.com/# ">buy ventolin</a> - buy ventolin
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:40:06]
buy nolvadex online <a href=" http://tamoxifenfast.com/# ">nolvadex generic</a> - buy nolvadex online
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:53:14]
ivermectin 1% cream generic <a href=" https://stromiver12.com/ ">stromectol ireland</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:54:21]
cialis super active review <a href=" https://clstad20.com/ ">e-cialis hellocig e-liquid</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:20:50]
generic cialis or tadalafil <a href=" https://clstad20.com/ ">i need cialis overnight</a>
View All Comments on Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61465
Bookmark and Share