AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mengapa miss V wanita sering gatal sampai mengeluarkan lendir berwarna putih dan berbau tidak sedap ... Read More »
Published: Sun, 05 Jan 2020 - 13:14:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/181
Comments: 0/0
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing tumancep sak jroning atiku

Nanging ra tak roso
Mung eluhku sing tumetes
Netes nelesi pipi
Nganti tembus teko jroning ati

Ajur mumur atiku
Kejut kumitir rasaning pikir
Timbang mikir ketar-ketir, aduh..
Becik aluwung sumingkir

Ajuring atiku
Ora biso ditambani
Yo mung dongo-dinongo
Mugo mugo slamet sak lamiyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ... Read More »
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52464
Bookmark and Share