AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tubuh kita ini rentan sekali terkena berbagai penyakit. Ini dapat dibuktikan ketika perubahan musim, ... Read More »
Published: Sun, 05 Jan 2020 - 13:14:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/446
Comments: 0/0
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing tumancep sak jroning atiku

Nanging ra tak roso
Mung eluhku sing tumetes
Netes nelesi pipi
Nganti tembus teko jroning ati

Ajur mumur atiku
Kejut kumitir rasaning pikir
Timbang mikir ketar-ketir, aduh..
Becik aluwung sumingkir

Ajuring atiku
Ora biso ditambani
Yo mung dongo-dinongo
Mugo mugo slamet sak lamiyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 62964
Bookmark and Share