AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kampung Bena, yang terletak sekitar 22 kilometer sebelah selatan Kota Bajawa, Ibukota Kabupaten Ngad ... Read More »
Published: Tue, 10 Mar 2020 - 18:05:48
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/162
Comments: 0/0
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu, mbesuke
Ngelingono lelabetku

Lamun embane saloko, emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane kencono, mbesuke
Tansah manggiho raharjo

Yen nganti ilang mripate, jarene
Nemahi rubedo
Yen nganti dienggo wong seje, mbesuke
Wis mongso bodo o

Pilihanku mripat biru, pamrihe
Mrih sulistyo ingkang warni
Yen takon isi atiku, mbesuke
Mirsanono ali ali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13718
Bookmark and Share