AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apa yang kita rasakan jika dibanding-bandingkan dengan orang lain? Tentu akan merasa tidak enak, seb ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 13710/14289
Comments: 0/113
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Lk:
Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Pr:
Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


====================
Versi Full

Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


Pr:
Nggonku bali njaluk pangapuro
Pancen wong kerjo akehing panggodho
Ning luar negeri aku wis ati ati
Bakal njogo weling mu lan janji

Ning kepriye aku mung sakdermo
Dadi wong wadon sing ra duwe doyo
Aku di pekso ngladeni majikan
Nuruti howo ngumbar nafsune setan

Aku kang salah aku sing kebak doso
Bayi iki ojo di sio sio
Aku wis kliru jaluk poangapuro
Kabeh iki ora tak sengojo

Sakmestine yen to kangmas gelo
Nyawang aku rakeno di percoyo
Dadi wong wadon sing ra tahan godo
Sepisan maneh mung jaluk pangapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (113)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 20:42:38]
clomid over the counter nz <a href=" https://clomidmst.com/# ">clomid cost australia</a> clomid for sale in usa
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 04:45:08]
ed devices <a href=" https://drugsmst.com/# ">prescription without a doctor's prescription</a> otc ed drugs
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 12:56:22]
levitra without a doctor prescription <a href=" https://drugsmst.com/# ">prescription drugs</a> mexican pharmacy without prescription
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 20:57:57]
soma therapy ed <a href=" https://drugsmst.com/# ">canadian pharmacy</a> ed pills that work quickly
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 03:22:30]
cost of amoxicillin prescription <a href=" https://amoxilmst.com/# ">generic amoxicillin 500mg</a> where can you get amoxicillin
View All Comments on Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 69844
Bookmark and Share