AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah cari informasi sana sini akhirnya dapat juga yang saya cari yaitu makanan apa saja yang bole ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6694/7273
Comments: 1/61
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Lk:
Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Pr:
Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


====================
Versi Full

Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


Pr:
Nggonku bali njaluk pangapuro
Pancen wong kerjo akehing panggodho
Ning luar negeri aku wis ati ati
Bakal njogo weling mu lan janji

Ning kepriye aku mung sakdermo
Dadi wong wadon sing ra duwe doyo
Aku di pekso ngladeni majikan
Nuruti howo ngumbar nafsune setan

Aku kang salah aku sing kebak doso
Bayi iki ojo di sio sio
Aku wis kliru jaluk poangapuro
Kabeh iki ora tak sengojo

Sakmestine yen to kangmas gelo
Nyawang aku rakeno di percoyo
Dadi wong wadon sing ra tahan godo
Sepisan maneh mung jaluk pangapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (61)
EdwinTaw [Sat, 22 Jan 2022 - 15:17:17]
Motilium <a href=" https://pillfast24.com/ ">cheapest meds online</a> - walmart pharmacy online
https://canadarxfast.com/ Fincar
canadian drug Imodium cialis pharmacy online
Albertsah [Thu, 20 Jan 2022 - 11:36:04]
ivermectin 10 mg <a href=" https://stromectol1st.com/# ">stromectol ivermectin for humans</a> - buy ivermectin pills
http://stromectol1st.online/# ivermectin 4
ivermectin 6 mg tablets stromectol stromectol 6 mg dosage
Albertsah [Tue, 18 Jan 2022 - 18:26:06]
stromectol in canada <a href=" http://stromectol1st.com/# ">stromectol ivermectin for humans</a> - ivermectin generic
https://stromectol1st.com/# ivermectin 5 mg price
stromectol 3mg cost stromectol ivermectin canada
Michaelnuddy [Mon, 17 Jan 2022 - 02:39:06]
canadian drug <a href=" https://gpillswithoutprescription.com ">non prescription ed pills</a> how to get prescription drugs without doctor
https://gpillswithoutprescription.com buy canadian drugs
cost of ivermectin lotion cost of ivermectin lotion stromectol tablets for humans
Michaelnuddy [Sun, 16 Jan 2022 - 05:20:32]
anti fungal pills without prescription <a href=" https://gpillswithoutprescription.online ">ed meds online without doctor prescription</a> pet antibiotics without vet prescription
https://edpillsg.online non prescription erection pills
medication for ed erectile dysfunction pills otc ed pills
View All Comments on Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18769
Bookmark and Share