AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah beberapa waktu yang lalu, soal Kenaikan Iuran BPJS Kesehatan mengalami pro dan kontra, akhir ... Read More »
Published: Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/294
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rahwono Rojo arane
Gawe geger, nyolong Shinto
Anoman cancut tumandhang
Ngalengko wis dadi awu
Kobong gede, jroning projo


Lirik:
Ceritane, Wayang Ramayana
Ing negoro, Ngalengko Dirojo
Ratu buto, Rahwono Rojo
Gawe geger, nyolong Dewi Shinto

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61797
Bookmark and Share